“MUST HAVE” športna oprema za samostojne fitnes trenerje

Ste na začetku svoje kariere kot fitness trener? Ali pa se s treniranjem ukvarjate le občasno? V vsakem primeru potrebujete zanimivo kombinacijo fitness pripomočkov, ki vam bodo poleg vaše kreativnosti pomagale, da z vašimi strankami vzpostavite lojalen in dolgorečen odnos.

Čeprav vsi poznamo nešteto vaj, ki s pomočjo lastne teže pomagajo našim trenirancem do želene postave, mnogokrat pozabimo na pomemben, a vendar prezrt faktor vadbe: ZABAVO. Ja, prav zabava in kreativnost pri izvajanju bosta vaše stranke motivirale k ponovnemu obisku vadbe, saj bodo poleg fizične aktivnosti pridobile dnevno sprostitev od stresnega načina življenja.

Kako torej doseči zgornji učinek?

Nedvomno ste vi še vedno tisti, ki boste s svojo osebnostjo navduševali vadeče, vendar ščasoma boste ugotovili, da to vendar ni dovolj. Za vas smo zato pripravili rešitev:

7 “must have” pripomočkov za top vadbo!

ELASTIČNI TRAKOVI: na tržišču obstaja nešteto različic elastičnih trakov, ki omogočajo energično vadbo. Pomembno je, da glede na preference vaših strank uporabljate elastike, ki bodo v prvi vrsti vzdržljive.

PODLOGA ZA JOGO: Podloga je nedvomno nepogrešljiv pripomoček za vadbo. Ne glede na okolje v katerem izvajate trening, vaše stranke ne bodo imele izgovorov za določene vaje.

TRX TRAKOVI: TRX vadba je obnorela svet! S preprosto in finančno ugodno rešitvijo lahko k vam privabite množico ljudi, ki bodo zagotovo navdušeni nad funkcionalnostjo in zabavo, ki jo vadba s TRX trakovi prinaša,

AGILNOSTNA LESTEV: Kardio vadba je z agilnostno lestvijo postavljena na drug nivo! Nikakor vas ne bo pustila na cedilu, saj bodo treniranci po vadbi želeli še!

MASAŽNI VALJI: Ti v vašem športnem asortimanu nikakor ne smejo manjkati, saj jih lahko uporabite pred in po treningu. Najpomembnejše dejstvo pa je, da boste bistveno zmanjšali možnost poškodb vaših trenirancev,p.

KOLEBNICA: ne bo vzbudila le nostalgičnih občutkov iz otroštva vaših strank, temveč jih bo tudi do dobra izmučila. V dobrem smislu, seveda!

STOŽCI: so uporabni za 1001 vajo. Je treba še kaj dodati?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja