Začnite trenirati že danes

Začnite trenirati že danes

 

Pomlad je pred vrati in že vsi vemo kaj to pomeni. Prihaja toplo vreme, oblačimo se v manj topla oblačila in uživamo v naravi na soncu in kavici. Začetek maja je čas, ko se nekako vsi že vpišejo v fitnes centre, kar se kaže v običajni prenatrpanosti fitnesa, saj vsi poskušajo nadomestiti vse treninge, linijo in formo, ki so jo izgubili skozi zimo in seveda v še enem lockdown-u.

 

 

Pogosto se vprašamo zakaj je tako in zakaj vsi ljudje čakamo zadnji čas, da pričnemo trenirati? Kako izpad treniranja nadomestiti, ker smo se zapustili? Obstaja več razlogov zakaj je to tako, in v nadaljevanju vas bomo poskusili prepričati, da pričnete z gibanjem in vadbo telesa vsakodnevno ter na ta način naredite veliko zase.

Enkrat, ko pridete do te faze, da vam trening ni več obveza ampak potreba, takrat ste zase naredili največ. Gibanje in treniranje samo par mesecev pred poletjem ne bo dalo niti približno rezultata, kot je to trening čez celo leto. V kolikor želite, seveda vedno lahko vaš trening pojačate in se osredotočite na določene dele telesa pred poletje. Bistveno lažje je to doseči, če ste že v določeni formi. 

 

 

Želite popolno zadnjico, močne roke in noge, trebušne mišice in močan hrbet? Popolnoma je jasno, da za tak rezultat potrebujete več kot pa samo v dva mesca. 

 

V kolikor še ne trenirate redno, je zdaj čas da začnete z vadbo. Načinov, da se začnete gibati je veliko in si lahko sami izberete kateri je za vas najbolj sprejemljiv in najbolj dostopen. Lahko sami izberete ali se boste vpisali v fitnes center, kupili športno postajo ali pripomočke in začeli trenirati doma, ali pa sledili nekakšnem treningu na Spletu. Glavni cilj je, da ko enkrat pričnete trenirati, nikoli več ne prenehate. 

 

Tudi če ste začetnik, in vam je odhod v fitnes nekaj popolnoma novega, ni vam treba skrbeti, ker se vedno lahko tam obrnete na fitnes trenerja ali pa lahko vprašate vašega prijatelja športnika, da vam malo pomaga.

 

Glavni cilj je, da dojamemo, da se na lastnem izgledu in zdravju ne more delati samo 2 meseca na leto. Potrebno je malo več discipline in truda za doseg rezultata in imeli telo kakršno ste si vedno želeli. Z takšnim načinom življenja in razmišljanja boste komaj čakali, da se začne pomlad in poletje, s tem pa priložnost, da ponosno razkrijete svoje rezultate in napredek. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja